Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INGEN BARNDOM




Ingen taskig barndom
har jag haft
mor och far och bröder
inga hjärtknipande historier
som blöder

Fått leka och vara fri
kunde inte bättre bli
för det är så det är
en uppväxt utan misär
Inget att klaga på
kan man en värre
barndom få


© e-poeten




Fri vers av e-poeten
Läst 154 gånger
Publicerad 2010-10-22 07:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

e-poeten
e-poeten