Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sociala spelet



det sociala spelet klarar jag inte
gå omkring med ett glas i handen
prata om ingenting

äta små snittar
som man knappt hittar
balanskonstnär

uppklädda för att visa upp sig
vem har dyrast på sig
patetiskt

sitta vid ett bord
tanten vid sidan
pratar bara om sig själv

vem fan vill höra hennes historia
hon vill ju inte höra min
vänder sig om
när jag börjar prata

10 visitkort i handen
som facebook
fast i verkligheten







Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 114 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-10-22 07:51



Bookmark and Share


  mare VIP
Tack för en bra text !
2010-10-22

  lodjuret/seglare VIP
Låter som en firmafest som kommit av sig, servera het choklad med bullar istället för snittar och champagne, så kan barnen vara med också och du riskerar att minnas de glada minerna efteråt.
2010-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson