Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läxan jag fått - att upprepa

 

högvakten
sände bort mig för att repetera min läxa:

det var bättre förr
- men det var du också!

så släpp taget och gå

vägen förenar i sig sin upprinnelse
alla sina vägmot och sitt mål
varje steg är liv
men tillbaka går det aldrig

panta rei




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 220 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-10-22 13:41



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
SNYGGT!
2010-10-23

  Anya VIP
Bra, djup text, gillar ordspråket på slutet.......allting flyter.
2010-10-22

  Johan Bergstjärna VIP
Det förflutna är det enda VERKLIGA!
2010-10-22

  Larz Gustafsson VIP
I många avseenden VAR det bättre förr. Jag menar, generellt sett.
2010-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger