Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bygg humor


Varulven från Gustafs


Sigges dåliga tänder var svarta
Och han skulle dra ut alla utom fyra
Vilket han gjorde
Men innan de läkt
Så läspade han när han pratade
Tungan liksom ramlade ut
Han såg ut som en varulv
Med sina
Utdragna tänder

Hur många ggr var man inte frestad att säga nåt
Om detta
Men det räckte ibland att lura honom att säga nåt
Med S i eller helst flera




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 114 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-22 17:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO