Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är tydligen en udda människa



Jag är tydligen en udda människa
En sån där
Som sticker ut

Jag har nämligen inga som helst
Varken tatueringar
Eller piercing
Helt enkelt
En udda typ…..

Tänk så de kan vara…
Eller bli




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 210 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-10-22 17:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO