Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ord till dig

har jag sagt att jag saknar dig?
om jag gjort det förstår du verkligen hur mycket?
om jag skulle berätta vart mitt hjärta har sin plats skulle du låta den finna ro?
har jag berättat för dig hur mycket du betyder för mig?
om inte säger jag det igen: du är mitt allt den jag vill bli gammal med den jag älskar av hela mitt hjärta..
men frågan är skulle du verkligen förstå?




Fri vers av sweetLeah
Läst 293 gånger
Publicerad 2010-10-22 15:09



Bookmark and Share


  PPQ
underbar
2010-10-22
  > Nästa text
< Föregående

sweetLeah
sweetLeah