Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sättet att inte leva på är att förlora

Så länge man är omsluten av
Vargar som gnager en itu
Så länge man
Drunknar i ensamhet och
Missförstådda blickar
Så länge man fortfarande är på väg neråt
Så länge ingen ser
Så länge
Finns vi inte mer
Promenera i solen och
Se upp på den
Skratta folk i ansiktet tills du
Verkligen når den
Så länge du överlevt
Så länge kärlek aldrig lyckas
Krossar dig i bitar
Sjung tills melodin gör dig hes
Gapa i deras öron
Sjung för ingenting för imorgon
Du och din röst ni ses
Så länge någon annan alltid vinner tänker du
Jag är inte rätt här
Så länge någon annan trasar sönder dig
Tänker du
Endast detta är jag värd
Så du sätter dig själv i bottenlös ensamhet
Tänker du
På självmord?
Tänker du
På död?




Fri vers av bellairutan
Läst 248 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-22 17:40



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jesus är oövervinnerlig.
2010-10-22
  > Nästa text
< Föregående

bellairutan
bellairutan