Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

placera ut stjärnor över gatorna.

För vi behöver vinna något,
för vi behöver bevisa något,
något måste vi vinna,
något måste vi bevisa
Tryck ner alla elakheter mot markerna
och släpp ut luften ur gifterna
Rädda barnen innan tonårskrisen
och ta med pensionärer ut på upplevelser
för vi måste bevisa
vad det är värt att leva för
varför vi stannade kvar så oerhört länge
och vi måste vinna oss själva
innan vi förlorat oss själva
Och plocka upp bananskal från gatorna
så att den blinde inte ska falla
Och säg till ungdomarna att inte köra för fort
Så att den döve ska slippa tro att detta är slutet
Det spelar ingen roll vad dem säger längre
ingen lyssnar längre på lagar och bestämmelser
så rädda världen med en näve förnuft
du behöver inte ens tänka efter
Säg till dem som om det vore sista dagen i deras liv
och titta efter om barnets hjärta slår som det ska
trots att leendet sitter där
Du behöver inte veta vart du ska komma
bara ta dig igenom och bevisa för dem
och vinn över dem
om du kan.




Fri vers av bellairutan
Läst 345 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-10-29 17:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jävligt bra bella, som alltid typ
2010-10-30

  Larz Gustafsson VIP
Vacker tanke.
2010-10-29

  bergsdotter
"Rädda barnen innan tonårskrisen
och ta med pensionärer ut på upplevelser
för vi måste bevisa
vad det är värt att leva för
varför vi stannade kvar så oerhört länge
och vi måste vinna oss själva
innan vi förlorat oss själva"

Behöver jag säga någonting mera?
Så sjukt bra!
2010-10-29
  > Nästa text
< Föregående

bellairutan
bellairutan