Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

karusellhuvud.

hur kär jag vill får jag vara
i mitt huvud
får jag vara det
och jag kan tänka på henne
hur mycket jag vill
skrika i huvudet
får jag göra
inte be
inte tala om det
inte visa något
inte göra något
men i mitt huvud
ber jag
talar om för världen hur min hon är
visar för personer på gatorna med henne i min hand att
hon är min
gör jag ett hjärta där det står våra namn
i mitt huvud
i mitt huvud är det vi
för
alltid
i mitt huvud är det
precis
hur jag vill.




Fri vers av bellairutan
Läst 307 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-13 15:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
det är bra när det är det. behåll det så, jag vågar knappt ens tänka så längre. bläää
2010-11-13
  > Nästa text
< Föregående

bellairutan
bellairutan