Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solid love


7ehimlen
kallas det för
kolla får ni se
”man undrar varför”

Eller ja det kallades så när det startade
Och allt var ”gratis” sa man
En del reklam men de fick man leva med
Man träffade en del människor även som ”icke par-sökande”
Då var det lite kul
Man slapp typ ”överkåta” utan mer normala
Nu heter det ”Solid love”
Det är lika dyrt som vilken dejting sajt som helst
Kan kallas för ”pay and get layed” om man vill
Precis som vilken dejting sida som helst


Men man har under tiden stoppat alla som vill debattera
I forumen utan att ”vara medlemmar”
En del av oss är ju ”med lemmar” men vad hjälper det
Min lem är i behåll men va fasen hjälper det i detta fall
Eller att ens kunna kontakta nån intressant människa
Man säger sej vilja länka samman människor
Men till ett pris alltid ett pris
Du kan alltså inte ens kontakta någon där numer
Utan att du först betalar
Sånt kallas nåt…
Bara om ”den andra” om nu den ”betalar”
Ett horeri under ”gudomligt skynke” kanske….

7e himlen marknadsför ”himlen”
som om allt skulle kosta
precis som vilken dejting sajt som helst
full med desperata människor
så desperata så de betalar månad på månad
”För förhoppningen” om att träffa nån
på SOM DET NUMER KALLAS
”solid love”
”jo cheena” känns de som att man vill säga
Kanske är det ”solid” mer än ”love” som gäller







Vilken tur att det inte är ”solid love” ägarna som styr
Vilka som kommer till himlen och inte
”betala 99 kr så får du vara där en månad”
”betala 179 så får du 2”
”lämna allt du har så kanske du får vara där permanent”
Och att ”solid” är mer för en förekomst för en pung i läder
Än den som brukar vara iblandad annars

Koppleri på ”hög” nivå kan man kalla det
Om man vill….
Men det är klart det är frivilligt visst
Men det är andra köp av horor med….
Frivilligt alltså…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 205 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-10-27 12:00



Bookmark and Share


  queenia
sjunde himlen... en sajt, för troende dejtingsugna... eller hur?

visste inte att dem tar betalt... och skulle aldrig våga vara där.. Och då är det frågan om vad man vill ha ut av sitt medlemskap.

jag har sedan 03 varit medlem på vilda webben. Ett underbart ställe där jag själv fixar min hemsida.. umgås oh har trevligt med folk.. alltså inte bara en köttmarknad...

... men den kostar också...

....

din text är jätteklurig.. trevlig att läsa.. visst att pulsen slår snabbare när du byter takten... men det är här som man får behållning av att läsa den... :)

*ros*
2010-10-27
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO