Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är inte kär


Jag är inte kär
Jag är inte förälskad
Inte upp över öronen intagen
Av henne

Jag är inte nån som bryr mej mer
Än för vem som helst
Jag är bara lite nyfiken
Bara lite intresserad
Bara lite frågvis

Jag undrar bara lite
Vad hon tänker
Eller vad hon gör då när jag lägger mej
Jag bara funderar på, om hon nånsin tänker på mej
Eller om det bara är inbillning

Jag är inte kär
Jag har bara omtumlande tankar
Jag har bara en massa lust
Och undrar diskret om hon inte känner detsamma
Sådär rent nyfiket så undrar hur hennes läppar smakar
Eller hur hon doftar på nära håll

Jag tittar inte mer på henne
Än på alla andra, tillsammans
Jag tänker inte speciellt på nån
När jag ensam kramar min kudde
Jag ser kanske bara nån gång hennes ansikte
Flimra förbi när jag släcker min lampa på natten

Men jag undrar så förbannat
Vad tänker hon när jag ser hennes vackra leende
Lysa upp hela världen
Och kanske mest, mej…..

Jag är inte kär
Jag är inte förälskad
Inte upp över öronen intagen
Av henner

Jag är inte nån som bryr mej mer
Än för vem som helst
Jag är bara lite nyfiken
Bara lite intresserad
Bara lite frågvis




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-29 00:29



Bookmark and Share


  Dalliance
Den här gillar jag skarpt, bra skrivet!
2010-10-30

  * MARY *
skit braaaaaaaaa !
2010-10-29

  queenia
drömskt.. gulligt... framförallt svärmiskt... :)

vackert skrivet...

*ros*
2010-10-29
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO