Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blykulor


Blykulor
Smattrar iväggen
Slår in i mjuka kroppar
Och förvandlar kroppar till groteska döda
Kopior av människor

Dessa människor var också som du och jag
Men drömmar och längtan
Med tankar och familjer
Med vänner som saknar dom
Och de fick inte leva klart

Blykulornas smattrande ljud
Med medföljande dödliga projektiler
Satte stopp för livsnerv och puls
Som om, nån skulle ha rätt att göra så mot nån annan
Då tror jag på straff efter döden…..




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 145 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-23 15:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO