Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom låt oss sitta framför brasan


Kom lilla vän
Kom låt oss sitta framför brasan
Och låta eldens sken spela över våra kroppar
Känna strålvärmen nå ända in ihjärat
In i den höstfrusna själen

Låt mina händer få smeka dej
Som solen och blickarna gjorde i somras
Låt mej känna ur din kropp blir varm
Tillsammans med mej
När huden rodnar av värmen

Låt mej med mina händer mjuka upp din kropp
Få leka över dina mjuka delar
Och förenas
I kärlek, i den kalla hösten
Men vi sprider värmen till varann
Som en vårkänsla och höstprotest….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 166 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-24 20:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint...
2010-10-25

  Pauline Pousár
Underbart. texten flyter fram som bensin på lågorna.. Man känner värmen från brasan..
Vackert!
2010-10-24
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO