Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kanske inte är James Dean



Jag kanske inte är James Dean
Ok
Jag accepterar
Men när han var i min ålder
Så hade han vart död i många år

Men jag kanske kan vara en drömman ändå
För nån
En som blir drömmarnas förverkligande
Jag kan bygga vår stuga
Och lite annat
Det måste vara värt en del med

Kan inte bara göra tavlor
Jag kan hänga upp dom med
Jag kan få en kvinna att orma sej
Och kvida av njutning
De ni……

Jag kanske inte är James Dean
Ok
Jag accepterar
Men när han var i min ålder
Så hade han vart död i många år
Jag lever i alla fall…..




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 190 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-10-23 11:48



Bookmark and Share


  KaosFlickan
Briljant! :) (öhm, nee jag kan nog inte stava till briljant)
2010-10-24

    ej medlem längre
En text som gav ett leende...
2010-10-23
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO