Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ack ljuva sommar och dess slöseri



Under alla dessa bylsiga kläder
Så är även tjejerna lika
Minst lika livfulla och vackra
Som i somras

Även om det kan va svårt att känna så
Men vi önskar oss bara lite extra värme
Lite mys värme för att få se lite hud
Sådär som det slösades med i somras
Ack ljuva sommar och dess slöseri….
Av ”upplevelser”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 177 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-23 01:07



Bookmark and Share


  MW
påminner om min pojkvän. :) fint skrivet!
2010-10-23
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO