Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bill och Bull "nötter" på poeter


Bill och Bull på poeter



Så hur fan skriver du
Sade den ena besserwissern (Bill) till den andra
Ja hur fan skriver du svarar den andra (Bull)
den första¨
Men riktat till mej
När jag så påpekade så sa han att han visste
Och jag sa att han är en sån där wesserbisser
”Men de heter faktiskt besserwisser”, sa Bill
”Ja just det Besserwisser heter det”, sa Bull

Jag skriver som jag skriver, säger då jag
Som inte känner det som att jag måste
Försvara min rätt att skriva
Men besserwissrarna ger sej inte
Han måste liksom tala om
Att jag bara skriver skit

Och han har en kompis
De applåderar varann
Lite som Bill och Bull
Medans jag inte känner mej varken som elaka Måns
Trisse eller Svanslös
Så Bill och Bull får fortsätta att applådera
Varann och kommentera varann

Bra sa Bill
Bra var bra sagt, sa Bull




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 154 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-10-23 00:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO