Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minister i pojkfodral



Erik Ullenhag

En minister

I en skolpojkes fodral….

Förhoppningsvis så är det bara ett skal

För en man….

Men de vete fan….


Han bar nog böckerna åt lärarn

Bär han måntro åt ”sin” partiledare

Eller statsministern

Nuförtiden…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 157 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-23 01:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO