Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Musik att leva för, musik att dö för

Här glöder natten av minnen
här bär du ett sällsamt skälvande ljus
två violer för dina ögon
din rygg täckt av fjädrar
ditt hjärta osäkrat
och våra minnen ett pärlband
av osläckbar glöd
våra kroppar varsin eld
där vi nakna tar farväl
lindar en tunn tråd kring ett finger
lyfter handen till avsked




Fri vers av Grävling
Läst 373 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-22 22:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling