Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glimten i dina ögon

Jag tittar rakt in i dina blåa ögon och ser ett djup av sorg och smärta. Du har varit med om någonting tragiskt som sätter sig på dina minnen och vill inte lossna. Din mun säger att du är glad och lycklig men det är bara en mask för din sorg. Jag kan se rakt in i din olyckliga själ utan att fråga dig någonting. Glimten i dina ögon spelar sorg men man kan se ett ljus i dom, ett hopp om att du kan gå vidare utan att behöva känna trycket varje dag om vad du har upplevt.
Det jag inte förstår är varför du inte säger någonting till mig. Du har alltid funnits i mitt hjärta för jag litar på dig men det verkar som att du inte litar på mig.

Glimten i dina ögon spelar sorgen för mig....




Fri vers av Invincible Thoughts
Läst 360 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-22 23:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Invincible Thoughts
Invincible Thoughts