Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man vänjer sej



Idag
En morgon
En ny morgon återigen

365 om året
3650 på 10 år
18 250 på 50 år


Det låter i så mycket egentligen
Men tydligen tillräckligt
För att vänja sej




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 161 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-23 11:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO