Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solstrålarna


Har jag skrivit detta
Har jag verkligen gjort det
Jag känner inte igen det
När skulle det varit
Inte lätt att veta allt
Som man skrivet känns de som

Men ”som tur är”
Finns det tokstollar
Nej förlåt ”solstrålar” menar jag
Som påminner mej om det
Och talar om hur dåligt det är
De är väl det svar Gud gett mej
istället för det som Paulus kallade
”en påle i köttet”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 133 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-10-27 12:01



Bookmark and Share


  queenia
klockren till sista raden.... :)

en pungspark... yes.. den satt där den skulle...
och eftersom jag hör till de troendes skara så vet allt om pålarna i köttet... *ler sött*
2010-10-27
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO