Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kallades ”Torsken” av oss



Vår studierektor Torsten
Kallades ”Torsken” av oss
Ja eller hans efternamn
Vår yrkeslärare tyckte han var så sur
Så han kallade honom ”solstrålen”
På ”förekommern anledning”
För även om pipan hans var sur
Så var han alltid surare
Den enda som kunde tävla med Harry Schein
I sur utstrålning…

Surare kan ingen vara
Än Torsken i sin gula 145 ”racer”
Han hade signalhorn minns jag
De finns människor som sprider glädje
Och så finns de såna som solstrålen
Kanske för att jämna ut allt
För allt han sa var surt
Surare än äppelkart….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 144 gånger
Publicerad 2010-10-24 12:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO