Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på ett moln sitter de



vandrar på ett hav av törnen
luften andas tungt
tonen från saxofonen
blåser ut
ljuset

träden fäller
står där nakna
och insvepta av sol
tystnaden hörs

en stjärna stänker
lite på oss alla
ovan molnen
sitter de vi förlorat
och spelar

styr oss likt marionetter








Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 148 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-23 15:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson