Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På Erikshjälpen



Man står där och ser
Vad de alla vill
Ha
Man ser mer på folk
Än grejor

De finns de som aldrig får nog
De syns, de handlar alltid
Man behöver inte va stammis för att känna igen dem
De finns de som måste överväga
”har jag råd”
eller
”kan jag verkligen kosta på mej”
det kanske t o m är detta
”frissan eller grejen”

Sen de som mest umgås
Eller fikar
Fika på loppisen
Man får hoppas att bullarna är nya
Och man ler åt vissa
Billigt gott och ofta trevligt

Konstkännarna
Försöker se pengar i tavlorna
De finns säkert ibland de med
”ett klipp” oj
Men allt grundas på ett kanske dolt
”ha begär”
”jag vill ha”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 152 gånger
Publicerad 2010-10-25 12:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO