Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad trodde du?

 

Men titta, där är du ju
säger jag, och går ut på isen

följer dina vaga konturer
med myrsteg runt

medan andetagen ryker

 

Hallå där, säger jag
och tittar djupt in i dina ögon

men de tittar mest bara tillbaka
som vore du en smula förvånad

med en gapande mun

 

En gapande mun som hämtad ur reklamen, du vet den där med katten som gapar större och större i förvåning.

 

Hej du, säger jag
stampar lite försiktigt

men isen håller så jag finner mig
hysteriskt hoppande, stampande

medan du fortsätter att se förvånad ut

 

Men hallå, skriker jag
Haaaallllåååååå

hur dum får man vara
hur svårt kan det vara

eller vad trodde du egentligen?

 

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Lena Krantz VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-10-23 20:49



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Intressant text. Och den där katten, ja, jag skrattar varje gång!
2010-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP