Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om en mor,eller "My way"...

idag
eller det var ju igår..
sa jag
för en gångs skull
till henne
vad jag kände

och svaret var oväntat
men ändå inte

självklart
hade jag svaga förhoppningar
om något annat
men det visste jag också
innerst inne att det var att
hoppas på för mycket

förstår inte varifrån
jag fick kraften
att säga allt
det var som om orden
kom ut av sig själv
utan min medverkan

trots min rädsla
och mina tårar
de jag aldrig brukar visa
henne
så kände jag mig både
fruktansvärt tom och samtidigt
nöjd efteråt

nöjd på ett sätt
som är svår att beskriva

för hur kan man vara nöjd
när man också är tom
på grund av att man inte
får den kärlek som
man borde ha fått
alltid

vet i alla fall
hur det är nu
alla kort är lagda
och svaren sagda

de visar vilken väg
jag ska gå
fortsättningsvis..

den jag alltid gått

den som gör det omöjligt
för henne att älska mig

den enda rätta

trots alla smärtor.....


min......




Fri vers av firefire
Läst 242 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-10-24 00:36



Bookmark and Share


  Anna*
Vilken väg skulle vi kunna gå annat än våran egen? Du gör det bra! Kram
2010-11-02

  Kjell A. H Lundin
En del väntar och låter hela Livet gå, men Du tog tog tag i det NU.

Grattis!

Själv gjorde jag det för 30 år sedan med min mor och det tog ett antal år innan jag bestämde mig för återmöte på ett cafe, och efter det kunde vi sakta närma oss igen!

Ta hand om dig Vännen!!
Varm hälsning
Kjell
2010-10-27

  Lena Själsöga Keijser
i djupet
lever

hjärtat

där andas ofta det vi ej vågar
visa

hur kan du må bra av tom
där mår vi bra
tomheten har många dimensioner
i denna svarade du ditt hjärta

det
är
vackert

då du ej gör detta för att göra illa dina medvandrare...
men då är det ej hjärtat(det jag här menar är: då du yttrar för att göra illa är det ej hjärtats röst)

för mig är det en stor gåva att följa dina vandringar

Tack

Tack att Dagens Skönhet Andas Med Dig

Själsöga
2010-10-24
  > Nästa text
< Föregående

firefire
firefire