Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Balladen om den farliga stigen

 

 

 

 

jag vandrar en farlig stig
en man aldrig återvänder ifrån
som den man var innan resans början
jag vandrar en farlig stig
ett antal steg
mot kärlekens lycka
besannade drömmar
hjärtats nirvana
eller
total förödelse
ett bombnedslag
hjärtats hiroshima

ja jag vandrar en farlig stig
jag kan ju så enkelt falla
för detta mirakel som är du
det är en farlig stig jag vandrar
för när jag står där framför dig
naken inpå själen
med mitt hjärta i handen
så kan du se hur fult det är
med massa sår och ärr
och all kärlek som sipprar ut
en trasig ung man
som ber om din hand

frågan är om du tar den
eller om du stänger dörren

det är en farlig stig jag vandrar
ingen vet vart eller hur den slutar

 

 

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 529 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-10-24 00:43



Bookmark and Share


  Sophie Jennifer
Typ denna ^^
2012-07-31

  Filosofen2
Att börja läsa är en sak, men att inte kunna sluta läsa är en annan. Du får mig verkligen att vilja läsa mer och mer. Svårt att låta bli att bli påverkad av den text du skapat, svårt att inte kunna inse hur farlig den stigen måste vara...
2010-12-15

    ej medlem längre
Åh så sorglig... men väldigt fint skrivet!
2010-10-24

  Sophie Jennifer
Åh! Men alla vandrar ju samma stig, och hjärtat det är ju kroppens starkaste muskel, det spelar ingen roll hur många ärr som det finns där. Hjärtat slår och fungerar så bra ändå
2010-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP