Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Friheten

Tusen väggar omsluter oss,

i mörkret som vi skapat.

Vem tar sig ut levande

och vem får stanna kvar?

Den mörka hemligheten

varje levande människa bär på,

är så tung, så tung.

Låt oss göra en resa till friheten

tillsammans

för jag är inte redo att släppa taget om oss

än




Fri vers av Marshimlen
Läst 297 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-24 00:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marshimlen