Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

såhär i november/så måste du falla:

hon är så rädd för
att försvinna
hon är så rädd för
att förlora
hon är så rädd för
att bli sviken igen

han tyckte det var så kul när han
fick leka med hennes känslor
att han gjorde det igen
när hon redan egentligen
var bättre än vad hon tror

hon trodde på det men var så rädd för
att det inte skulle vara sant
han sa: jag älskar dig.
och han sa det konstant

hon var så rädd för
de sa; nej du ska inte lita på honom
hon var så rädd för
hon älskade honom som

hon inte älskat någon förut

när det var slut
hon hatade honom

som hon aldrig hatat någon förut.




Fri vers av bellairutan
Läst 273 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-10-24 17:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"han sa: jag älskar dig.
och han sa det konstant"
jättejättebra skrivet men det är jätteäckligt i verkligheten
2010-10-24
  > Nästa text
< Föregående

bellairutan
bellairutan