Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är kallt sedan blir det varmt och sedan kallt igen

 

 

 

ingen sömn och ingen ro
vrider och vänder mig i en liten säng
som känns så oändligt stor
det är kallt
sen blir det varmt
för att sedan bli kallt igen
gömmer huvudet under kudden
orkar inte lyssna på tystnaden
och drömmarna jag drömmer
förvirrar, gör ont och nöter hål i skallen
vaknar utmattad och trött
aldrig pigg
tittar ut på världen
genom ett smutsigt fönster
det är mörkt
alla sover
förutom jag
jag sover när de andra lever
jag lever när alla andra sover
trasig
ihålig
tom
ensam
behöver någon
som andas luft
i mina lungor
ge mig en kram
håll mig
kyss mig
älska mig
ge mig liv igen
eller lämna mig
för att dö
ensam

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 458 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-10-24 18:18



Bookmark and Share


  RedCherry
Herregud!
Jag hade så hållt om dig, gett dig kärlek.
Du är så ömtålig och skriver sjukt vackert!
2010-10-27

  Sophie Jennifer
Ensam tycker jag inte låter så kul, inte döendet heller faktiskt.. Men kyssar och kärlek och att andas samma luft. Ja, det låter bättre.
2010-10-24

  * MARY *
Braaaa;))
2010-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP