Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krigets verklighet


Krigets verkliga ansikte


Är smuts


Jord

Krut

Blod som levrar sej

Svält

Rädda människor

Livrädda barn med sår för livet

Unga människors gravar

Alla människors sorg

Och lemlästade kroppar….

Och framförallt SORG

Och SMÄRTA


Och ”ärans fält”

Finns bara i galghumorns värld…

Och i DÅRARNAS sinne




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 130 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-26 19:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO