Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Där på köttmarknaden gör köttbönderna sina valfläsk fjesk, liksom i verkligheten premieras det magra....


Vem blir sist eller ovald?


Brännbolls uttagning
På TV
”bonde söker fru”

”bollträ söker motsvarande”
Eller nåt
”den som blir sist vald”
Nu vart jag vad jag minns
Aldrig sist vald
Sällan först med
Men kanske aldrig i brännboll
Fotboll och hockey var min grenar…

Men ”bonde söker fru”
Är verkligen ”brännboll”
Det är lite som ”den som är sist”…..
”Hahahahaha hon blev inte vald”
Eller kanske t o m bränd
Innan spelet börjat
Innan nån lekt vare sej med klubba
Eller bollar….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 138 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-25 12:07



Bookmark and Share


  LassO
det var så på den tiden och långa tider efter tror jag Rune kanske t o m nu. Men visst påminner alla dessa tv program om detta och det känns så sjukt.... och är det bara jag som reagerar på detta? Det känns så ibland.
2010-10-25

  Rune Thorsell
Jag blev alltid under mina sex år i realskolan sist vald till korgbollen. Var vi ett udda antal närvarande, blev jag inte alls vald.
2010-10-25
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO