Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skall uttalas med fin dansk brytning




Dom dagarna

 

Ja det var dom dagarna

dom dagarna

jag skulle minnas

men dom dagarna

bara gick

 

Det var dom där dagarna

det var det




Prosa av Lena Krantz VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-10-24 22:58



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
:):):):)
2010-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP