Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varför ...


Sju sorger på en öppen himmel

Sorgerna sägs vara sju
Varför sitter jag då fast
I en lång bedrövelse

Himlen skall skina av lycka
Varför tynger då dess tårar
På min själs axlar

Solen har sina fläckar
Varför svärtar de min
Närsynta stunders lyckönskan

Allt går igen varv efter varv
Varför jagar jag samma svans
Utan bita mig fast någonstans

För utan att gå runt
Kan man inte komma fram
Så välkommen till din dag

Gråt inga tårar över spilld mjölk
Även katten behöver mat
Låt henne slicka ren din skål

Ord och tankar blir lätt till kaos
Om de skrivs med svart bläck
Skriv de osynlig så försvinna de

Och varför egentligen alls
Bry sig om det som ändå
Saknar betydelse i det lilla

Köpa stora saker
Som kan vändas utan besvär
Tills stenen lyfts

Låt vindarna blåsa rent
Så ditt skåp luktar VIM
Då kan du vara en vinnare




Fri vers (Fri form) av Jack_iX
Läst 339 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-10-25 11:32



Bookmark and Share


  Frökenfanny
Helt extremt fantastiskt !
2010-10-31

  Sonja Sidorow Lapington
fint på ett enkelt sätt om svåra livstankar
2010-10-31

  Lasseman VIP
En stark text min vän som kändes av, som ett rop, en bön, en sång, hjälplöshet och förvirring av känslor... fantastiskt, applåder och broder kram
2010-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX