Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månen bekänner färg

 

i gryningstimmen dör månen
kraniet svävar utanför atmosfären
temperaturen sjunker
och vår jord framträder i skenet
av torkat blod och rymdmetall

förvandlingens minut
du känner inte detta landskap 
med dess långa skuggor

sedan ljuset
ljuset




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 212 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-25 15:20



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Tjusigt!!!
2010-10-25

  Larz Gustafsson VIP
Apokalypsen ska övergå i evigt ljus.
2010-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger