Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan vara ens barn,sambo eller make eller bara någon som finns där..




Du lyser upp

 

När solen sig sakta sänker

och kvällen den smyger på

när orken verkligen tryter

trött orkar knappast att gå

 

Då lyser du upp min himmel

jag glömmer att dagen är grå

du får mig att vilja leva

känns så skönt att det är vi två

 

Ny dag nya tag.....




Bunden vers (Rim) av Christin Lederman VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-26 09:14



Bookmark and Share


  ULJO
Så skönt att ha någon ......... som förgyller ens dag.
2010-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Christin Lederman
Christin Lederman VIP