Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slumpen

När jag sover
ber jag
om att vakna upp
till en annorlunda dag

När jag är är ensam
ber jag
om att du ska vara där
även fast
det inte är möjligt

Jag är ledsen
att det blev som det blev
det var ändå
ingens fel

Hoppas fortfarande ibland
att vi rymmer iväg
till den där stranden
du vet

Jag är ledsen
att det blev som det blev
det var faktiskt
inte mitt fel

Jag är ändå ledsen
att det blev
som det blev..




Fri vers av Hawaii
Läst 263 gånger
Publicerad 2010-10-25 16:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hawaii
Hawaii