Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag öppnar mitt fönster

 

 

 

 

 

öppnar jag mitt fönster
och ropar ditt namn
så kanske du hör mig
kanske
vackra flicka
där borta

hoppar jag i skorna och springer
gata efter gata
så kanske jag hittar hem till dig
kanske
underbara flicka
där borta

vore jag bättre
inte lika trasig
om jag vore modigare
då skulle jag kyssa dina röda läppar
och berätta
viska i ditt öra
att av allt det vackra
så är du vackrast
av alla stjärnor på himlen
så är du den som lyser klarast och starkast

du är en ros
jag är ogräs
du är skönheten
jag är odjuret
du är ovärdelig och underbar
medan jag är ersättbar

kanske bör jag vara tyst
men jag kan ändå inte sluta undra
att om jag öppnar mitt fönster
och ropar ditt namn
så kanske du skulle höra mig
kanske
vackra flicka
där borta
 

 

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 613 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2010-10-25 19:50



Bookmark and Share


  Sophie Jennifer
Eller denna?
2012-07-31

  sommarmoln
Så ärligt, så varmt, så smärtsamt...och underbart vackert och jag tilltalas så av det du förmedlar med din penna...
2010-10-29

    ej medlem längre
Oerhört bra förmedlat! Har själv haft många sådana funderingar genom åren!
2010-10-28

  RedCherry
Man berörs av dina texter,
jag smälter av de.
Längesedan jag läste.
& du är en gudagåva på det här!
2010-10-27

    ej medlem längre
fint.
tack.
2010-10-25

  Sophie Jennifer
Åh! Jag skulle höra, och jag skulle inte ersätta dig!
2010-10-25

  Anya VIP
Fin. mina tankar far till Fröding när jag läser din text.
2010-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP