Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trodde jag mördat min ensamhet

sådär ja

lyckades mörda ytterligare en

slakta känslorna
strypa offervågen

min frys är full
av odödliga minnen

och ensamheten
är min att besegra




Fri vers av Daybreaker
Läst 234 gånger
Publicerad 2005-11-28 22:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daybreaker
Daybreaker