Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De snikna SSSSSS


De snikna socialdemokraterna
Ole Salsten
Han är ”kommunpolitiker”
Och en av de ”röda rosorna”
NU när man dragit ner trosorna
Så ser man
Vad socialdemokratins ”män” verkligen
Har för grund

De skiter naturligtvis som vanligt
I alla andra
I snikenhets stil som inte står
De värsta moderatföretagarna
Efter så har han då ”försökt gömma”
De vinster som göres på privata alternativ

De må så vara att han har rätt att göra det
Men tydligen tycker han inte det själv
Egentligen eftersom han försöker dölja
Hela verksamheten…
För han har skickat pengar runt
I ett försök att dölja det hela

Numer kan man nästan kategoriskt säga
Att S numer står för S-nikenhet
Och de vet om det själva…
Därför försöker man dölja det….
S var en gång solidaritet
Men nu mer S-nikenhet…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 138 gånger
Publicerad 2010-10-26 00:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO