Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SEB har loosat 52 miljoner




SEB har loosat 52 miljoner
De stora banditerna
De har slips och kostym

Man undrar hur många de missar
Och vilka de tiger om
För att inte schavottera om sin släpphänthet







(och hur många till finns det)




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 177 gånger
Publicerad 2010-10-26 00:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO