Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ole Sahlsten


Ole Sahlsten
Är socialdemokrat
En sniken sådan
Han har 63 000 000 000 att ta ut
Som var tänkt som att gå till utbildning
Frågan är om han lyckas ge utbildningen
Så mycket billigare
Eller om han, är sååååå duktig
Såååååå han lyckas göra samma utbildningen sååååå
Mycket billigare

Men som en sann nutida socialdemokratisk politiker
Så har han inga skrupler
Eller solidaritetskänsla
Eller rättare sagt
Han tycker andra ska ha skrupler
Inte han själv….
”de räcker med andra”
HAN ska göra som han vill
Så länge han inte ”kan dömas” för nåt
Det är den ”nya socialdemokratin”
Blir den inte mer och mer lik
MODERATERNA eller nåt än mer
Själviskt….


Och Sahlsten hamnar i den ”själviskasocialdemokratins”
Anti PR verksamhet
Där andra snikna sitter förut…
Flera ministrar, Justitieministrar är över representerade
Rainer, Gjeijer, Bodström och Laila Freivalds
Som exempel av dumhet och snikenhet
Är några av hans ”gelikar”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 583 gånger
Publicerad 2010-10-28 10:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO