Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den slår den slår den slår



Den slår den slår den slår
klockan den slår
Den går den går den går
tiden den går

Iväg
Iväg
Iväg
Och aldrig får
Du den igen


Den visar sej bort
Tiden är kort
Tiden är kort
Så oändlig i dess början
Så obändig i sörjan
Och frågande och spörjan
”Varför går allt så fort”…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 163 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-27 02:27



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Ja, varför?
2010-10-27
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO