Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De snikna stafettläkarna orsakar död


I Gävleborg betalar man 575 kr/inv
Bara för att man hyr in staffetläkare

Och då har man inte ens med en min
Vidrört att det blir sämre vård
Och troligen, fler som dör

De snikna stafettläkarna orsakar död
De tär på det allmänna av snikenhets skull
Kanske vore det läge att helt enkelt göra en lista
Offentlig, för de är samhällssvikare
Och landstingen hjälper dom
Genom att anställa eländet

"kör upp stafettpinnen i röven på dom satarna"




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 140 gånger
Publicerad 2010-10-26 16:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO