Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snön faller ner från himlen.

Snön faller ner från himlen,
molnen har nog börjat flagna.
Men jag och min älskling står kvar där,
även om det börjat bli väldigt kallt.
Fyra armar som kramar om två kroppar,
allt för att värma varandra.


\"Jag älskar att vara nära dig,
jag älskar att se dig le.\"

Snön blöter ner varje litet klädesplagg och hår,
men vem orkar bry sig när du är här?
Två skuggiga figurer ute i snön,
i en dimma av kärlek.
Vem kan hjälpa det folk som går förbi,
och ser hur vackert ungdomskärlek är?

\"Jag älskar när du rör mig,
jag älskar när vi bara ser.\"

Snön faller ännu mot mitt huvud,
söta drömmar ger mig en söt verklighet.
Vem trodde att det skulle bli sant,
när det drömdes den mörkaste natt?

\"Jag älskar när vi kysser varandra,
så som bara vi kan,
bara för att vi älskar varandra!\"




Övriga genrer av Wendela Selander
Läst 309 gånger
Publicerad 2005-11-28 23:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Wendela Selander
Wendela Selander