Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tittar och ser

Jag tittar och ser
det som andra inte vill se
Jag ser ärren på handlederna
jag ser sorgen i hennes ögon
Jag ser hur hennes själ har splittrats
och ser hur hon sedan blivit

Jag lyssnar och hör
men finner inga svar
för rädslan hon har
Vill så gärna hjälpa
men får inte fram något
det finns inget kvar

Jag tittar och ser
men nu är allt försent
jag räds av det sista svar jag har

För nu står jag framför spegeln
och tittar på det jag trodde var någon annan
men upptäcker att det var jag
Sorgen i mitt hjärta
på min kropp
Det är spegeln som är mitt sista hopp.




Övriga genrer av Wendela Selander
Läst 463 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-15 12:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Wendela Selander
Wendela Selander