Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Agnetha


" Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, jag hade inte förväntat mig det här. Kanske lite naivt av mig, men det skulle inte vara du. Inte nu."

Så sitter en flicka på golvet och skriver i en bok.
En bok till hennes lärare.
Samtidigt hör man lugn musik,
somewhere over the rainbow.

"Jag kommer verkligen sakna dig, för utan dig så hade inget gått. Utan din hjälp så hade inte jag funnits här."

Musiken känns som om den blir högre,
medan flickan tittar på bilden som står på bordet.
Tårar börjar nu rinna,
och flickan börjar snyfta.

"Jag hann inte ens skicka en blomma, jag skulle skicka en blomma, men när jag skulle ta reda på vart jag skulle skicka dom så var det försent. Då var du redan borta.
Jag hoppas att du får det bättre på den andra sidan.
Jag kommer verkligen sakna dig.
Wendela"

När jag sedan stänger igen boken och snabbt tittar på bilden igen,
så säger jag hej då och fäller en sista tår för att sen snabbt gå därifrån.

"Jag kommer verkligen sakna dig Agnetha!"




Fri vers av Wendela Selander
Läst 384 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-08 23:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Wendela Selander
Wendela Selander