Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför?

En dröm,
en önskan.
Att aldrig behöva vara ensam,
aldrig någonsin mer.

En vilja,
en känsla.
Av att slippa alla besvär i livet,
att bara få leva i frid.

En gåta,
helt utan svar.
Varför ska vi finnas,
när inget blir som det ska.

En dröm,
en önskan.
En vilja,
en känsla.
En gåta,
som saknar svar.
Varför finns jag?
På den frågan vill jag ha svar.




Övriga genrer av Wendela Selander
Läst 431 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-15 22:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Wendela Selander
Wendela Selander