Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barnslighet

Jag är en flicka,
du är en pojke.
Vi kunde ha funnit något,
men du bara gick.
Varför spela ett spel
om du inte bryr dig?

Jag är en flicka,
som inte förstår.
Hur kan en pojke
lura mig så?
Varför spela
när vi kan leka?

Du är en pojke,
som bara vände.
Vad som du tänkte,
förändrar inte det som hände.

Jag är en flicka,
du är en pojke.
Vi hade kunnat leka,
men du spelade bara.
Du skiter i mig,
så tack för den.
Varför spela?
Vi hade kunnat leka istället!




Övriga genrer av Wendela Selander
Läst 352 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-21 19:10



Bookmark and Share


  Ettrosamoln.
Fin!
2008-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Wendela Selander
Wendela Selander