Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min vän, eller jag hoppas det!


Droger

Vit som rosen,
vacker som snö.
Varför förstöra,
när vi kan vara så här?

En liten puff,
och du kommer bara förstöras.

Den vita rosen kommer att vissna,
den vackra snön kommer att smälta,
men du kommer finnas kvar.
Men inte här med mig!

Jag vill inte stötta dig i denna fråga.
Jag står för mitt ord.
Fortsätter du,
så försvinner du från mig.

Varför fortsätta med något som är så farligt?
Varför förstöra sitt liv?
Varför?




Övriga genrer av Wendela Selander
Läst 434 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-30 19:14



Bookmark and Share


    vilgot hellros
känner igen detta
2011-01-20

  Larz Gustafsson VIP
Denna självdestruktivitet är makaber och grotesk. Exemplet Johnny Thunders (m fl) visar detta med all hårresande tydlighet.
Sid Vicious är ett annat tragiskt sammanbrott.
2008-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Wendela Selander
Wendela Selander